Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

rl5gosml

(Brettwer, 2018.01.27 18:02)

wh0cd137757 <a href=http://alli.us.org/>Alli</a> <a href=http://buytadalissx.us.org/>generic tadalis sx</a> <a href=http://tetracycline2017.us.org/>tetracycline</a> <a href=http://buybuspar.us.com/>generic for buspar</a> <a href=http://singulairgeneric.us.org/>singulair</a>

Bicske,Barki u. 15. 2060

(Hantosi Klára, 2012.02.12 11:26)

Nagyon szeretnénk csatlakozni férjemmel együtt.Már régóta szerettünk volna valahol rendszeresen táncolni,mert a tánc jótékony hatását mi is megtapasztaltuk.
Hol és mikor lenne lehetőségünk csatlakozni a klubhoz?

Re: Bicske,Barki u. 15. 2060

(Csirmaz Szilvia válasza, 2012.02.12 13:06)

Kedves Hantosi Klára,

Bicske ugyan nincsen a világ végén, de biztos, hogy szívesen eljárnának hetente egyszer, azaz keddenként Budapestre táncolni? Mert mi boldogan fogadjuk a hozzánk csatlakozókat, minden kedden 13.30-tól 15.30-ig tartunk nagyon kellemes hangulatú táncfoglalkozásokat az Erzsébet-Ligeti Színház (1065 Budapest, Hunyadvár utca 43/b) Tükörtermében.
Szóval örömmel várjuk Önöket akár már jövő kedden, azaz február 14-én.

De az se lenne talán rossz ötlet, hogy Önök Bicskén szerveznének valami hasonlót. Mindenesetre röviden elmondom, hogy én hogyan fogtam hozzá a Szenior Örömtánc szervezéséhez:
Azzal kezdtem, hogy kerítettem egy tánctanárt, aki bizonyos honoráriumért elvállalta a csoport oktatását.
Második lépésként termet szereztem (ez lehet egy iskola tornaterme vagy a Művelődési ház egyik helyisége)
Harmadik lépésként írtam egy rövid újságcikket a helyi, ingyenes újságba arról, hogy mit tervezek. Adtam egy elérhetőséget, egy telefonszámot, ahol az érdeklődők jelentkezhettek.
Mikor összejött egy megfelelő számú érdeklődő csoport, akkor meghatároztam az első foglalkozás időpontját, mindenkit értesítettem erről, és a dolog beindult.
Mi alkalmanként a résztvevőktől 500,- Ft-ot kérünk, de ehhez legalább 20-25-en kell lenni, hogy a bevétel mindenre elég legyen.
Amennyiben megadnak egy e-mail-címet, azon keresztül kényelmesebben tudunk kommunikálni.

Szívélyes üdvözlettel
Csirmaz Szilvia
csirszil@index.hu